Inspirasjon og motivasjon

Alle mennesker er like verdifulle, uavhengig av alder og funksjonsnivå. Derfor sette vi i Motitech brukerne og deres behov først. Det er deres utfordringer vi ønsker å løse. Vi jobber i henhold til LEAN-prinsippene; å løse ekte problemer for ekte mennesker i ekte miljø.

Gjennom årene har vi opparbeidet oss mye lærdom. Vi elsker å fortelle de gode historiene fra våre brukere og kunder, med glede- for glede!

 
 

Foredrag: aktivitet hos eldre og personer med demens

Vi lærer stadig om flere fordeler for eldre og personer med demens når det kommer til aktivitet. Vi ønsker å snakke mer om det, hvilke tiltak som kan gjøres og hvordan vi kan arbeide sammen om en bedre helse for eldre og personer med demens.


Foredrag: motitech - en gründerhistorie innen velferd

Å være gründer innen velferdsteknologi har vært en spennende reise på så mange måter.

Det startet med en motorsykkelmekaniker fra bygda utenfor Bergen i 2012. Nå er Motitech etablert i flere land og har 15 fast ansatte.

Photo: Fanny Trang

Photo: Fanny Trang


20180905_113000.jpg

FOredrag: road worlds for seniors

Ingen hadde tenkt på aktivitet for de eldre da Bergen ble tildelt sykkel-VM i 2017. Vi tok tak og etablerte Road Worlds for Seniors - vårt eget verdensmesterskap.

Med den fantastiske gleden og entusiasmen konkurransen har skapt de to første årene, har vi som uttalt mål at Road Worlds for Seniors skal bli verdens største idrettsarrangement!