Motiview+Motitech_logo2_RGB.png
 

Stimulerer til økt fysisk aktivitet
ved å la brukeren dra på sykkeltur i kjente omgivelser.

 
forside.jpg
  • Økt livskvalitet

  • Bedre mobilitet og mindre smerte

  • Bedre søvn og økt matlyst

  • Raskere rehabilitering

  • Minnefremkalling og mestringsfølelse

Motiview ble utviklet i samarbeid med sykehjemsetaten i Bergen kommune i 2012-2013.

Målgruppen er eldre mennesker og mennesker med demens – både innen offentlig og privat helsevesen. Dette inkluderer sykehjem, dagsenter, seniorsenter, hjemmetjeneste og rehabilitering.

Motitech er representert i de nordiske landene, samt Nord-Amerika og Storbritannia.

Motiview er enkel i bruk og stimulerer eldre mennesker og personer med demens til å bli mer fysisk og kognitiv aktiv. Ved hjelp av en treningssykkel, film og lyd, kan brukeren ta en sykkeltur i kjente omgivelser og barndomsminner.

Det stadig voksende videobiblioteket (over 1800 filmer) framkaller minner og gir sanseinntrykk som inspirerer til økt fysisk aktivitet.

dame-sykler.jpg

We care.

Alle mennesker er like verdifulle, uavhengig av alder og funksjonsnivå. Derfor setter vi i Motitech brukerne og deres behov først. Det er deres utfordringer vi ønsker å løse. Vi jobber i henhold til LEAN-prinsippene; å løse ekte problemer for ekte mennesker i ekte miljø. Vi ser på våre brukere, kunder og kolleger – likesom fagmiljø, pårørende og frivillige – som våre beste lærere til bedre løsninger og tjenester. Så vi lytter mye.

Sammen er vi en kollektiv kreativ kraft. Sammen vinner vi mer. Vår erfaring er at i den innovative matematikken blir 1+1=3.

Vi elsker å fortelle de gode historiene fra våre brukere og kunder, med glede – for glede.

Wenche hadde en høy fall-forekomst. Hun var også avhengig av oksygenbehandling hver dag på grunn av KOLS. Etter tre måneder med sykling til Motiview, hadde helsen hennes forbedret seg betydelig.
“Tidligere falt jeg flere ganger for dagen. På butikken, i trappen – til og med på gulvet hjemme.
I løpet av de tre siste månedene har jeg bare hatt tre fall. Det er fantastisk! Det har også blitt enklere å puste etter at jeg startet med trening. Nå bruker jeg bare ekstra oksygen om natten”.
— Wenche Gjertsen