Motivasjonskonferansen 2018

Forskning forteller oss at trening utløser trivsel. Og for å kunne trene trengs et godt støtteapparat!

Under årets Motivasjonskonferanse skal vi motivere og inspirere gjennom dyktige forskere, fantastiske inspiratorer og ikke minst førstehånds erfaringer fra våre brukere i inn- og utland.

For beboeren på sykehjemmet er støtteapparatet vel så viktig som for idrettsutøveren som jakter OL-gull!

KLIKK HER FOR PÅMELDING (ekstern lenke)

Se hele programmet nederst

Johan Kaggestad

Johan Kaggestad:

Er nok for de fleste kjent fra TV-skjermen i forbindelse med sykkelritt. Historiefortelleren og ekspertkommentatoren er alene grunnen til at mange koser seg med Tour de France-sendingene til TV2 hver sommer. Kaggestad har også vært en suksessfull friidrettstrener, blant annet  for verdensstjernene Grete Waitz og Ingrid Kristiansen. 

Se glimt fra fjorårets Motivasjonskonferanse


Johan Kaggestad regnes som en pionér på å bruke fysisk trening som en aktiv del av behandlingstilbudet for psykiatriske pasienter. Han trener pasienter og utvikler metoder ved Modum Bads Nervesanatorium. Et initiativ som har fått stor nasjonal oppmerksomhet er Modum-prosjektet som regnes som en nyvinning innen forebyggende og rehabiliterende helsearbeid.

Johnny Sundin

Johnny Sundin:

Er en internasjonal inspirator fra Sverige som har gjort stor suksess med sine forelesninger om effektive strategier for å kunne leve etter tankesettet om at alt er mulig.


På Motivajonskonferansen er parolen "Älska det du inte vet...ennu" - om betydninger av forandring, kreativitet og nysgjerrighet. 
Se litt av hva vi har i vente her.

KLIKK HER FOR PÅMELDING (ekstern lenke)

 

Heidi Sveistrup

Heidi Sveistrup: 

Professor i rehabiliteringsvitenskap ved universitetet i Ottawa siden 1993. Hun er interessert i å forstå hvordan holdning og balansekontroll endres hos mennesker i alle aldre og har fullført studier av deltakere fra 3 måneder til 90 år.
Sveistrup, som har norske aner, er en av de sentrale personene i forskningsprosjektet Motitech skal gjennomføre i Canada sammen med Canadian Centre For Aging + Brain Health Innovation (CABHI) de neste årene. 

Vedlegg Størrelse
Motivasjonskonferansen 2018. .docx.pdf 52.87 KB

Stikkord