Gullstemning på Løvåsen

20 VERDENSMESTRE: Ordfører i Bergen, Marte Mjøs Persen, delte ut medaljer og pokal til verdensmestrene for lag, Løvåsen sykehjem.

Det ble en utrolig jevn innspurt i klassen for lag under "Sykkel-VM for eldre". Og det ble de siste kilometerne som avgjorde det i Løvåsens favør.
Under premieutdelingen tirsdag, ble det avslørt at en av de ansatte kom inn på sin fridag for å hjelpe de ivrige deltakerne til syklene og få logget de siste kilometerne.

Med sine 2101 kilometer totalt, var de bare 21 km framfor Sofienbergsenteret i Oslo og 51 km framfor Masfjorden sjukeheim i Nordhordland. Det etter 41 konkurransedager!

Resultatliste "Sykkel-VM for eldre"

Stolt ordfører

Bergen har som de fleste fått med seg, nettopp arrangert sykkel VM. Mesterskapet ble hyllet - noe som var fullt fortjent. Det eneste lille minuset, var medaljefangsten.

- Vi fikk en sølvmedalje- det var det hele. Det var kanskje litt skuffende. Så da er det ekstra kjekt å få kunne komme her til dere og dele ut gullet, sa ordfører i Bergen, Marte Mjøs Persen til en jublende forsamling av deltakere, ansatte og pårørende.

Og så hjalp det selvsagt på at det var Oslo som ble slått på målstreken.

LES OGSÅ: Eirik knuste all motstand

GLADE DAMER: Ordfører Marte Mjøs Persen, bronsevinner Grethe Storebø og Sølvvinner Anna Afifi.

Damer i verdenstoppen

20 syklisten på Løvåsen sykehjem har vørt aktiv i VM-perioden. Og noen av dem har virkelig markert seg. Anna Afifi og Grethe Storebø fant hverandre fra hvert sitt sykkelsete og de to venninnene pushet hverandre fram til 2. og 3. plass i kvinneklassen.
 

Som seg hør og bør ble den formidable VM-innsatsen feiret med kake og kaffe i det festpyntede lokalet.

 

Stikkord