Ny salgspartner i Danmark

MEYRA SKAL SELGE MOTIVIEW: Direktør Torben Jørgensen (t.v) og produktspesialist Lars Büchert, får ansvaret for det Danske markedet.

MEYRA SKAL SELGE MOTIVIEW: Direktør Torben Jørgensen (t.v) og produktspesialist Lars Büchert, får ansvaret for det Danske markedet.

Motitech AS har inngått en samarbeidsavtale for salg av motiview med det internasjonale selskapet MEYRA.

MEYRA er et veletablert selskap som har jobbet med salg av rullestoler og andre hjelpemidler til det danske pleiehjemsmarkedet siden 1995. Nå skal de også få motiview inn i porteføljen.

-Det nye samarbeidet innebærer at alle våre motiview kunder i Danmark vil få en tettere oppfølging av dyktige medarbeidere som kjenner det danske markedet. Vi vil også gjennom Meyra nå ut til alle danske kommuner med informasjon om motiview, i løpet av det kommende året, sier Market Manager Nordic i Motitech, Torbjørn Langeland.  

Ser et stort potensiale

-Den pleietrengende gruppen med eldre mennesker og personer med demens, er voksende samtidig med at vi får færre og færre  “varme hender”. Denne demografiske utfordringen har vi som samfunn bruk for å finne gode løsninger på, sier Lars Büchert, fysioterapeut og produktspesialist i MEYRA.

Han mener Moiview er en særdeles spennende del av løsningen på disse utfordringene, og ser et stort potensiale på det danske markedet.

-Samtidig passer konseptet fantastisk fint inn i MEYRAs filosofi om å motivere og bevege mennesker til et mer aktivt liv- MEYRA “we move people”, sier Büchert