Sykkelpresidenten testet MOTiview

Sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen fikk prøve seg som MOTiview-syklist. I bakgrunnen, daglig leder i Motitech, Jon Ingar Kjenes

Sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen fikk prøve seg som MOTiview-syklist. I bakgrunnen, daglig leder i Motitech, Jon Ingar Kjenes

For noen uker siden inngikk Motitech og Bergen2017 (sykkel-VM) et formelt samarbeid som gjør Motitech og "Sykkel-VM for eldre" til en sentral del av folkehelsekampanjen under sykkel-VM.

For Motitech er dette en stor annerkjennelse av arbeidet selskapet har lagt ned i å bedre hverdagen for eldre og personer med demens.

- Vi er svært stolt av å få lov til å kalle oss samarbeidspartner av Sykkel-VM. Dette samarbeidet gjør at fokuset på de eldres helse kan løftes opp på et internasjonalt nivå, på en artig og spennende måte, sier daglig leder i Motitech, Jon Ingar Kjenes.

Les mer om Sykkel-VM for eldre her.

Begeistret sykkelpresident

Forrige uke fikk sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen forsøke seg som MOTiview-syklist på Åstveit sykehjem. Han fikk også se brukere i aksjon på sykkelen.

- Motitech gjør allerede et fantastisk arbeid på institusjoner og dagsentre i hele Norden for å få motivere eldre til å bli mer fysisk aktive. Dette er helt i tråd med det vi ønsker med folkehelsekampanjen, «Sykle til VM», sier Tiedemann Hansen til Bergen2017 sine nettsider.